Cine suntem?

A trecut mult timp de când lumea se trata cu leacuri băbești. În ascensiunea societății și fervoarea tehnologiei ne-am ales cu mai mult stres, cu rigiditate și nepăsare. Uităm adesea că noi suntem cei mai importanți și nu mai știm să ne ascultăm trupul, astfel devenind vulnerabili în fața bolilor.

Centrul medical ALAS are o echipă tânără și dinamică de specialiști, cu aparatură de ultimă generație și dispune de colaborări cu cele mai performante laboratoare de analize, pentru ca experiența dumneavoastră să fie cât mai completă.

            Ceva vă supără, vă jenează, ori chiar vă doare, nu întâmplător ați intrat pe pagina noastră. Sunați cu încredere la 0233/732349 și spuneți-ne ce nu e în regulă, aici sunt mai mulți profesioniști gata să vă asculte:

                        - Orice mâncărime sau roșeață poate fi un semn pe care nu ar trebui să îl treceți cu vederea. Un singur consult din partea doctorilor dermatologi Catalina Stoian si Constantin Stoian vă poate alunga toate dubiile.

                        - E normal să nu mai aveți mobilitatea de odinioară, dar dacă aveți dificultăți în a vă mișca sau chiar neplăceri, nu mai așteptați. Doctor reumatolog Elena Presura vă stă la dispoziție.

                        - Hormonii ne comunică prin multe semne: daca ați luat în greutate sau ați scăzut, aparent fără motiv, aveți cicluri menstruale neregulate ori cădere excesivă de păr, trebuie să acționați. Doctor endocrinolog Elena Spiru vă poate echilibra.

                        - Tipicele probleme cu memoria de multe ori nu sunt tipice, ele pot fi primele simptome spre afecțiuni neurologice grave. Deasemenea amețelile, problemele senzoriale, chiar și simplele modificări ale dispoziției. Pentru toate acestea și mai multe, doctor neurolog Cristina Stoian vă așteaptă.

                        - De multe ori primul simptom al problemelor inimii poate fi și ultimul. De aceea este necesar să veniți la consult, cu atât mai mult dacă aveți în familie cardiaci. Puneți stop temerilor, nu veți găsi o inimă mai mare ca cea a doctorilor nostri cardiologi Razvan Presura si Ovidiu Mitu.

                        - Poluarea de astăzi ne afectează sistemul respirator chiar și dacă nu fumăm. Dificultatea în respirație, tusea, durerile de cap și somnul greu sunt semne importante, pe care vi le poate descifra doctor pneumolog Carmen Păuleț.

                        - Știm ce înseamnă să fii femeie și știm că îngrijorările nu fac nimănui bine. Să vă puteți ocupa de ceilalți, întâi trebuie să vă ocupați de dumneavoastră. Medicii ginecologi Ana Haliciu si Ana Apetrei vă vor oferi toată atenția de care aveți nevoie.

                        - Integritatea psihică nu e o joacă, ci o problemă cu care se confruntă tot mai mulți oameni. Indiferent de motiv, doctorul psihiatru Andreea Nester este aici să vă asculte și si să vă îndrume.

            Echipa noastra s-a marit: medicii urologi Radu Andriciuc si Edvin Sova si medicul internist Teodora Ciobanu sunt alaturi de noi pentru consultatii de medicina interna si urologie.

Colaborarea cu prestigiosul laborator de analize SYNEVO, vine sa întregeasca echipa noastra.

            Pentru mai multe detalii sau pentru programări, sunați la 0233/732349 sau 0756819065.

Noi suntem Centrul medical ALAS și suntem aici pentru dumneavoastră!